Pretraži raspoloživa radna mesta

Politika privatnosti za kandidate

Kompanija H&M Hennes & Mauritz d.o.o. radi na zaštiti vaše privatnosti kada konkurišete za posao kod nas. U ovoj politici, vi dobijate informacije o tome kako mi postupamo sa ličnim podacima koje ste nam otkrili i kako ih štitimo.

Mi registrujemo detalje i podatke koje ste nam pružili u vezi sa vašom prijavom. Ovo obuhvata i informacije koje smo primili zajedno s vašom prijavom, na primer preporuke od prethodnih poslodavaca.

Politika kompanije H&M Hennes & Mauritz d.o.o. je da od kandidata za posao ne zahteva osetljive informacije. Zato, prilikom podnošenja prijave, nemojte davati osetljive informacije kao što su rasa/etničko poreklo, politička uverenja, verska/filozofska ubeđenja, članstvo u sindikatu, podaci o zdravlju, seksualnoj orijentaciji.

Kada podnesete prijavu za posao istovremeno pristajete da obradimo vaše lične podatke u procesu zapošljavanja.

Vaši podaci će biti upotrebljeni radi procene vaše prijave i drugih informacija koje ste pružili. Koristićemo vaše podatke i da bismo odgovorili na vašu prijavu i da bismo vas pozvali na razgovor u slučaju da vaš profil odgovara upražnjenom mestu.

Vaše informacije se obrađuju u Srbiji. Kompanija H&M Hennes & Mauritz d.o.o je odgovorna za vaše lične podatke i oni podležu zakonskim odredbama o ličnim podacima u Srbiji. Samo one osobe koje su uključene u proces zapošljavanja imaju pristup vašim podacima po pitanju zapošljavanja. Usluge treće strane mogu biti korišćene u procesu zapošljavanja da bi zadovoljile posvećenost kompanije H & M Hennes & Mauritz d.o.o. vama.

Preduzeli smo tehničke i organizacione mere da bismo zaštitili vaše podatke od, na primer, gubitka ili neovlašćenog pristupa. Mi neprestano prilagođavamo naše bezbednosne mere neprekidnom tehničkom razvoju. Vaši lični podaci ostaju u našoj bazi podataka 12 meseci nakon najnovijeg ažuriranja.

Imate pravo da nas kontaktirate i pregledate lične podatke koji su registrovani o vama. Ako su oni netačni, nekompletni ili nebitni, možete da zahtevate da se isprave ili izbrišu u bilo kom trenutku.

Kontaktirajte kompaniju H&M Hennes & Mauritz d.o.o.  ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa vašom prijavom ili ličnim podacima. Detalji o kontaktu su dostupni u odeljku „Kontaktirajte nas“.

Kolačići
Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se čuva na vašem računaru ili mobilnom uređaju i sa njih se preuzima tokom narednih poseta. H&M koristi kolačiće za poboljšanje i pojednostavljenje posete sajtu. Ne koristimo kolačiće za skladištenje ličnih podataka ili za otkrivanje informacija trećim stranama. Postoje dva tipa kolačića: trajni i privremeni (kolačići sesije). Trajni kolačići se skladište kao datoteka na vašem računaru ili mobilnom uređaju ne duže od 12 meseci. Kolačići sesije se skladište privremeno i nestaju kada zatvorite sesiju u vašem pregledaču. Mi koristimo trajne kolačiće da bismo uskladištili vaš izbor početne stranice i vaše detalje ako izaberete opciju „Zapamti me“ kada se prijavite. Koristimo kolačiće sesije kada koristite funkciju filtriranja proizvoda, radi provere da li ste prijavljeni ili u slučaju da stavite neku stavku u svoju korpu za kupovinu. Možete lako da izbrišete kolačiće sa svog računara ili mobilnog uređaja koristeći pregledač. Uputstva o tome kako da rukujete kolačićima i brišete ih potražite u odeljku „Pomoć“ u svom pregledaču. Možete da odaberete da onemogućite kolačiće ili da primite obaveštenje svaki put kada se novi kolačić pošalje na vaš računar ili mobilni uređaj.
Obratite pažnju da ako odaberete da onemogućite kolačiće, nećete moći da iskoristite sve naše funkcije.

Kolačići treće strane
Mi koristimo kolačiće treće strane za prikupljanje statističkih podataka u grupnom obliku u alatkama za analizu kao što su Google analitika i Core Metrics (IBM-ova analitika). Kolačići koji se koriste su i trajni i privremeni kolačići (kolačići sesije). Trajni kolačići se skladište na vašem računaru ili mobilnom uređaju ne duže od 24 meseca.

H & M Hennes & Mauritz d.o.o.
Tržni centar Ušće
Bulevar Mihajla Pupina 6/15
11070 Novi Beograd
Srbija

Telefon: 00381114112500
E-mail: info@hm.com

Registar kompanije: Srbija

Broj registra kompanije:

Ovlašćeni zastupnik: Karl-Johan Persson

Registracioni broj PIB BR. 107559340

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.