Søg karrieremuligheder

Dit uddannelsesforløb

Udfordrende skolemoduler, personlig udvikling og et stort netværk af H&M-kollegaer

 

I løbet af uddannelsens to år er du på i alt otte ugers skolemoduler på Innovationsfabrikken i Kolding sammen med andre H&M-elever fra hele landet. Når der ikke er undervisning, gruppearbejde eller sociale aktiviteter på skolen, kan I hygge jer sammen i lejlighederne på Kolding Hotel Apartments, hvor I bor sammen under skolemodulerne.

Undervisningen på Innovationsfabrikken sætter spot på H&M’s værdier og måder at arbejde på – du bliver ekspert inden for vores produkter, varehåndtering, kundeservice, salgsoptimering, butiksdrift og lederskab!

Besøg Innovationsfabrikken med vores tidligere elever Linea, Ajla, Kirsten og Daniel


På Innovationsfabrikken udvikler du din viden og forståelse for detail, og du bliver i stand til at se, hvad vi gør godt – og hvad vi kan forbedre! Når du vender tilbage til butikken efter en uge fyldt med ny viden, træning og sparring med dine kollegaer fra hele landet, er du klar til at omsætte teori til praksis og udfordre dig selv med nye mål.

H &M bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte med at anvende vores tjenester antager vi, at du godkender dette. Læs mere om cookies.